Wijnkaart

“Hoe groter het eiland van kennis, hoe langer de kustlijn van verwondering”

Een citaat dat wat ons betreft zeker opgaat voor wijn. Iedere dag ontdekken we nieuwe wijnen en smaken die we graag met u willen delen. Onze wijnkaart is nooit af en altijd in beweging.  

Op de kaart vindt u een selectie van wijnen van goede producenten uit de klassieke wijngebieden en uit wellicht minder bekende wijnstreken. Veel van de wijnmakers die u hier aantreft zijn al jarenlang bezig hun wijngaard dermate zorgvuldig te bewerken dat wij en zeker ook de generaties na ons er van kunnen blijven genieten. De een doet dat biologisch, de ander biodynamisch en de wijnmaker Florent Baumard uit de Loire noemt het “Agriculture Baumard”. Hiermee verwijst hij naar zijn eigen duurzame manier van werken.

Door beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat er van bepaalde wijnen maar éen fles beschikbaar is, hier zullen wij u bij uw wijnkeuze op attenderen.

Wij zijn u graag van dienst met een passend wijnadvies per glas of per fles. Heeft u een speciale wens of mocht u wat extra toelichting willen op onze wijnen, dan staan we voor u klaar.

Ralph Kappé – Sommelier – Vinoloog

Gerlinde Polak – Sommelier

 

Onze wijnkaart

Onze wijnkaart wordt momenteel bijgewerkt, onze excuses voor het ongemak. Wenst u onze huidige wijnselectie toch in te zien? Neem dan contact op met onze maître Ralph Kappé of sommelier Gerlinde Polak via 013-5365805. Dank voor uw begrip.