NL | EN

MENU DU CHEF

Om uw keuze nog spannender te maken heeft onze chef-kok Paul Kappé een ‘Verrasingsmenu du chef’ voor u samengesteld. Onze chef laat u in het verrassingsmenu verschillende gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties proeven.

5 – Gangen menu du Chef   86

6 – Gangen menu du Chef   98

SIGNATUUR MENU

Onze chef-kok Paul Kappé zou u graag het beste van zijn keuken willen laten proeven!

Met ons 7-gangen signatuurmenu nemen we u mee in een wereld vol harmonieuze smaakcombinaties. In dit menu zijn enkel de beste en meest exclusieve ingrediënten gebruikt, in combinatie met de meest innovatieve kooktechnieken.

Zwevende amuse
*
Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten
*
Ganzenlever | Wortel | Pierre Robert | Lychee
*
Heilbot | Selderij | Gepekelde citroen | Finest Oscietra kaviaar by Akef
*
Coquille | Idiazabal | Lavas | Truffel
*
Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Koolrabi
*
Anjou duif | Ingemaakte kers | Époisses AOP | Artisjok
*
Mango | Passievrucht | White chocolade | Groene peper

128,-

À la carte

VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN

Tomaat | Gerookte yoghurt | Koriander (Vegetarisch)

Ganzenlever | Wortel | Pierre Robert | Lychee

Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten

Tartaar van diamanthaas | Lavas | Eidooier | Rode ui

* Langoustine | Mosselen | Buikspek | Saffraan

*Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Koolraap | Citroenblad

*Coquille | Zwarte knoflook | Konijnenbout | Dragon


HOOFDGERECHTEN

Aardappel gnocchi | Idiazabal | Truffel | Zomer cantharellen (Vegetarisch)

Heilbot | Beurre Noisette | Bloemkool

Rode mul | Zwarte olijf | Tomaat | Groene asperge

Lam | Artisjok | Tamarinde | Polenta

Zwezerik | Opperdoezer ronde | Tuinboon | Macadamia noot

Reerugfilet | Ingemaakte kers | Époisses AOP | Specerijenjus


NAGERECHTEN

Mango| Passievrucht | Witte chocolade | Groene peper

Yuzu | Banaan | Basilicum

Valrhona chocolade | Ganzenlever | Duindoornbes

Kaaswagen & Garnituren


We ontvangen u van harte met het diner van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:30 uur.

Reserveren kan telefonisch of via onze online reserveringsformulier.