Diner

Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.

English? See below

5 – Gangen menu du chef 125
6 – Gangen menu du chef 145

Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 10 euro.

*Voor wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs berekenen.
*Wij serveren gedurende het diner onbeperkt water plat/bruis voor € 6,50 per persoon.

A la carte gerechten

VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN

Gerookte yoghurt | Macadamianoot | Umeboschi (Vegetarisch) 30

Twee bereidingen van langoustines | Geplette langoustine | Kaviaar | Peer | Gebakken langoustine | Saffraan | Pistache 49

Ganzenlever | Pierre Robert | Wortel | Lychee (Signatuur van de chef) 38

Coquille | Konijn | Bonenkruid | Le Puy linzen 49

Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Meiraap | Citroenblad (Signatuur van de chef) 48

HOOFDGERECHTEN
Gnocchi | Morille | Gerookte eidooier | Salie (Vegetarisch) 36

Rode mul | Langoustine | Gepekelde groenten | Ras el Hanoutj 65

Tarbot | Dragon | Bloemkool | Beurre Blanc (Signatuur van de chef) 69

Kalfshaas | Kalfszwezerik | Sakurablad | Madeira 65

Anjou Duif | Biet | Époisses | Eendenlever (Signatuur van de chef) 65

NAGERECHTEN
Mango | Passievrucht | Witte chocolade | Groene Curry (Signatuur van de chef) 24

After Eight “Monarh Style” 24

Bergamot | Basilicum | Yuzu | Banaan 24

Kaaswagen & Garnituren 28

English menu

5 – Course Menu du Chef 125

6 – Course Menu du Chef 145

Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 10 euros.

*We can charge a surcharge for changes in the menu.
*We serve unlimited water still/sparkling during dinner for € 6,50 per person.

STARTERS & SECOND COURSES
Smoked yoghurt | Macadamia nut | Umeboschi (Vegetarian) 30

Two preparations of langoustines | Crushed langoustine | Caviar | Pear | Pan-fried langoustine | Saffron | Pistachio 49

Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee (Chef’s signature) 38

Scallop | Rabbit | Savory | Le Puy lentils 49

Eel | Pork Shank | Green Herbs | Turnip | Kaffir Lime Leaf (Chef’s Signature) 48

MAIN COURSES
Gnocchi | Morrel |  Smoked egg yolk | Sage (Vegetarian) 36

Red Mullet | Langoustine | Pickled vegetables | Ras el Hanout 65

Turbot | Tarragon | Cauliflower | Beurre Blanc (Chef’s Signature) 69

Veal fillet | Sweetbread | Sakura leaf | Madeira 65

Anjou Pigeon | Beet | Époisses | Foie Gras (Chef’s Signature) 65

DESSERTS
Mango | Passion fruit | White Chocolate | Green Curry (Chef’s Signature) 24

After Eight “Monarh Style” 24

Bergamot | Basil | Yuzu | Banana 24

Cheese trolley & Garnishes 28