Diner

Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.

English? See below

5 – Gangen menu du chef 115,-
6 – Gangen menu du chef 133,-

Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.

*Voor wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs berekenen.
*Wij serveren gedurende het diner onbeperkt water plat/bruis voor € 5,95 per persoon.

A la carte gerechten

VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN

Quinoa | Vadouvan | Eidooier | Mosterd (Vegetarisch) 26

Zee-egel | Hamachi | Kaviaar | Rettich 36

Ganzenlever | Pierre Robert | Wortel | Lychee (Signatuur van de chef) 36

Langoustine | Tamarillo | Saffraan | Pistache | Asperge 41

Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Meiraap | Citroenblad (Signatuur van de chef) 48

HOOFDGERECHTEN

Gnocchi | Peterselie | Morielje | Violet artisjok (Vegetarisch) 32

Rode mul | Venkel | Gepekelde citroen | Groene olijf 49

Heilbot | Dragon | Bloemkool | Beurre Blanc (Signatuur van de chef) 55

Kalfszwezerik | Kalfswang | Asperge | Lavas 58

Anjou duif | Biet | Époisses | Eendenlever (Signatuur van de chef) 58

NAGERECHTEN

Mango| Passievrucht | Witte chocolade | Groene curry (Signatuur van de chef) 22

Melkchocolade | Kardemom | Duindoornbes | Yuzu 22

Pompoen | Koffie | Chevre Peiloute | Pedro Ximenez 24

Kaaswagen & Garnituren 24

English menu

5 – Course Menu du Chef 115

6 – Course Menu du Chef 133

Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 9 euros.

*We can charge a surcharge for changes in the menu.
*We serve unlimited water still/sparkling during dinner for € 5,95 per person.

STARTERS & SECOND COURSES

Quinoa | Vadouvan | Egg yolk | Mustard (Vegetarian) 26

Sea urchin | Hamachi | Caviar | Rettich 36

Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee (signature dish) 36

Langoustine | Tamarillo | Saffron | Pistachio 41

Eel | Pigs heel | Green herbs | Kohlrabi (signature dish) 48

MAIN COURSES

Gnocchi | Parsley | Morel | Artichoke (Vegetarian) 32

Red mullet | Fennel | Salted lemon | Green olive 49

Halibut | Tarragon | Cauliflower | Beurre blanc (Signature dish) 55

Veal sweetbread | Veal cheek | Asparagus | Lavas 58

Anjou Pigeon | Beetroot | Époisses | Duck liver (Signature dish) 58

DESSERTS

Mango | Passion fruit | White chocolate | Green pepper (Signature dish) 22

Milk chocolate | Cardamom | Sea buckthorn | Yuzu 22

Pumpkin | Coffee | Chevre Peiloute | Pedro Ximenez 24

Cheese trolley & Garnishes 24

Overname per 1-09

Beste gast, 

Wij kunnen mededelen dat wij per heden trotse eigenaren zijn van Monarh, daarmee gaat onze langgekoesterde wens in vervulling én blijft de eerste Michelinsterzaak van Tilburg geopend. 

We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Groeten, Paul & Ralph Kappé