Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.
English? See below
5 – Gangen menu du chef 115,-
6 – Gangen menu du chef 133,-
Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.
A la carte gerechten
VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN
Koud
Pompoen | Geitenbrie | Saffraan | Pedro Ximénez (Vegetarisch) 26
Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten (signatuur van de chef) 36
Ganzenlever| Pierre Robert | Wortel | Lychee 36
Warm
Langoustine | Buikspek| Ras el hanout | Schaaldierenjus 48
Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Citroenblad (signatuur van de chef) 48
HOOFDGERECHTEN
Gnocchi | Peterselie | Eekhoorntjesbrood | Artisjok (Vegetarisch) 32
Snoekbaarsfilet | Flower sprouts | Miso | Za’atar 55
Heilbotfilet | Bloemkool | Beurre Blanc | Cantharellen (signatuur van de chef) 55
Hertenrugfilet | Pastinaak | Specerijenjus | Pied du mouton 58
Anjou duif | Biet | Époisses | Eendenlever (signatuur van de chef) 58
NAGERECHTEN
Mango| Passievrucht | Wilde Rijst | Groene curry (signatuur van de chef) 22
Melkchocolade | Kardemon | Duindoornbes | Yuzu 22
Kaaswagen & Garnituren 24
English menu
5 – Course Menu du Chef 115
6 – Course Menu du Chef 133
STARTERS & SECOND COURSES
COLD
Pumpkin | Goat brie | Saffron | Pedro Ximénez (Vegetarian) 26
Oysters | Jerusalem artichoke | Shallot | Salty vegetables (Signature dish) 36
Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee 36
WARM
Langoustine | Pork belly | Ras el hanout | Shellfish sauce 48
Eel | Pigs heel | Green herbs | Kohlrabi (signature dish) 48
MAIN COURSES
Gnocchi | Parsley | Cèpes | Artichoke (Vegetarian) 32
Pike Perch | Flower sprouts | Miso | Za’atar 55
Turbot | Cauliflower | Beurre blanc | Chanterelles (Signature dish) 55
Venison | Parsnip | Pied du Mouton | Black pudding 58
Anjou Pigeon | Beetroot | Époisses | Duck liver (Signature dish) 58
DESSERTS
Mango | Passion fruit | White chocolate | Green pepper (Signature dish) 22
Milk chocolate | Cardamom | Sea buckthorn | Yuzu 22
Cheese trolley & Garnishes 24


