Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.
English? See below
5 – Gangen menu du chef 125
6 – Gangen menu du chef 145
Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 10 euro.
*Voor wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs berekenen.
*Wij serveren gedurende het diner onbeperkt water plat/bruis voor € 6,50 per persoon.
A la carte gerechten
VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN
Gerookte yoghurt | Macadamianoot | Umeboschi (Vegetarisch) 30
Twee bereidingen van langoustines | Geplette langoustine | Kaviaar | Peer | Gebakken langoustine | Saffraan | Pistache 49
Ganzenlever | Pierre Robert | Wortel | Lychee (Signatuur van de chef) 38
Coquille | Konijn | Bonenkruid | Le Puy linzen 49
Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Meiraap | Citroenblad (Signatuur van de chef) 48
HOOFDGERECHTEN
Gnocchi | Morille | Gerookte eidooier | Salie (Vegetarisch) 36
Rode mul | Langoustine | Gepekelde groenten | Ras el Hanoutj 65
Tarbot | Dragon | Bloemkool | Beurre Blanc (Signatuur van de chef) 69
Kalfshaas | Kalfszwezerik | Sakurablad | Madeira 65
Anjou Duif | Biet | Époisses | Eendenlever (Signatuur van de chef) 65
NAGERECHTEN
Mango | Passievrucht | Witte chocolade | Groene Curry (Signatuur van de chef) 24
After Eight “Monarh Style” 24
Bergamot | Basilicum | Yuzu | Banaan 24
Kaaswagen & Garnituren 28
English menu
5 – Course Menu du Chef 125
6 – Course Menu du Chef 145
Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 10 euros.
*We can charge a surcharge for changes in the menu.
*We serve unlimited water still/sparkling during dinner for € 6,50 per person.
STARTERS & SECOND COURSES
Smoked yoghurt | Macadamia nut | Umeboschi (Vegetarian) 30
Two preparations of langoustines | Crushed langoustine | Caviar | Pear | Pan-fried langoustine | Saffron | Pistachio 49
Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee (Chef’s signature) 38
Scallop | Rabbit | Savory | Le Puy lentils 49
Eel | Pork Shank | Green Herbs | Turnip | Kaffir Lime Leaf (Chef’s Signature) 48
MAIN COURSES
Gnocchi | Morrel | Smoked egg yolk | Sage (Vegetarian) 36
Red Mullet | Langoustine | Pickled vegetables | Ras el Hanout 65
Turbot | Tarragon | Cauliflower | Beurre Blanc (Chef’s Signature) 69
Veal fillet | Sweetbread | Sakura leaf | Madeira 65
Anjou Pigeon | Beet | Époisses | Foie Gras (Chef’s Signature) 65
DESSERTS
Mango | Passion fruit | White Chocolate | Green Curry (Chef’s Signature) 24
After Eight “Monarh Style” 24
Bergamot | Basil | Yuzu | Banana 24
Cheese trolley & Garnishes 28