Diner

Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.

NIEUWE OPENINGSTIJDEN VANAF 13 NOVEMBER T/M ZATERDAG 4 DECEMBER I.V.M. NIEUWE COVID-19 RESTRICTIES

EARLY DINNER
Om toch van een diner te kunnen genieten gedurende de bovengenoemde periode en de daarbij geldende maatregelen (sluiting horeca vanaf 20:00 uur), introduceren we de ‘Early Dinner’. U bent vanaf 16:30 uur van harte welkom om van een heerlijk ‘vroeg’ diner te genieten. Let op, des te later u komt des te minder gangen mogelijk zijn (laatste binnenkomst 18:00 uur, maximaal 4 gangen).

5 – Gangen menu du chef € 99,-
*
6 – Gangen menu du chef € 118,-

Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.

A la carte gerechten

Koud

Paprika | Gerookte yoghurt | Koriander (Vegetarisch)
25,-

Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten (signatuur van de chef)
32,-

Tartaar van diamanthaas | Chorizo | Bonenkruid | Saffraan
28,-

Warm

Langoustines | Tandoori | Citroengras | Kokos
44,-

Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Koolraap | Citroenblad (signatuur van de chef)
37,-

Aardappel gnocchi | Idiazabal | Truffel | Zomer cantharellen (Vegetarisch)
32,-

Rode mul | Specerijen | Schaaldierenjus | Munt
38,-

Gebakken tarbotfilet | Dragon | Bloemkool | Beurre blanc  (signatuur van de chef)
59,-

Roodpootpatrijs | Zuurkool | Macadamia | Munster
44,-

Hertenrugfilet | Bloedworst | Spruit | Specerijenjus
52,-

Anjou duif | Ingemaakte kers | Époisses | Eendenlever (signatuur van de chef)
48,-

Mango | Passievrucht | Witte chocolade | Groene peper (signatuur van de chef)
18,-

Pure chocolade | Pecannoot | Duindoornbes
18,-

Lady Blue kaas | Ganzenlever | Vijg
24,-

Kaaswagen & Garnituren
22,-