Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.
English? See below
5 – Gangen menu du chef 115,-
6 – Gangen menu du chef 133,-
Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.
*Voor wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs berekenen.
*Wij serveren gedurende het diner onbeperkt water plat/bruis voor € 5,95 per persoon.
A la carte gerechten
VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN
Quinoa | Vadouvan | Eidooier | Mosterd (Vegetarisch) 26
Zee-egel | Hamachi | Kaviaar | Rettich 36
Ganzenlever | Pierre Robert | Wortel | Lychee (Signatuur van de chef) 36
Langoustine | Tamarillo | Saffraan | Pistache | Asperge 41
Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Meiraap | Citroenblad (Signatuur van de chef) 48
HOOFDGERECHTEN
Gnocchi | Peterselie | Morielje | Violet artisjok (Vegetarisch) 32
Rode mul | Venkel | Gepekelde citroen | Groene olijf 49
Heilbot | Dragon | Bloemkool | Beurre Blanc (Signatuur van de chef) 55
Kalfszwezerik | Kalfswang | Asperge | Lavas 58
Anjou duif | Biet | Époisses | Eendenlever (Signatuur van de chef) 58
NAGERECHTEN
Mango| Passievrucht | Witte chocolade | Groene curry (Signatuur van de chef) 22
Melkchocolade | Kardemom | Duindoornbes | Yuzu 22
Pompoen | Koffie | Chevre Peiloute | Pedro Ximenez 24
Kaaswagen & Garnituren 24
English menu
5 – Course Menu du Chef 115
6 – Course Menu du Chef 133
Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 9 euros.
*We can charge a surcharge for changes in the menu.
*We serve unlimited water still/sparkling during dinner for € 5,95 per person.
STARTERS & SECOND COURSES
Quinoa | Vadouvan | Egg yolk | Mustard (Vegetarian) 26
Sea urchin | Hamachi | Caviar | Rettich 36
Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee (signature dish) 36
Langoustine | Tamarillo | Saffron | Pistachio 41
Eel | Pigs heel | Green herbs | Kohlrabi (signature dish) 48
MAIN COURSES
Gnocchi | Parsley | Morel | Artichoke (Vegetarian) 32
Red mullet | Fennel | Salted lemon | Green olive 49
Halibut | Tarragon | Cauliflower | Beurre blanc (Signature dish) 55
Veal sweetbread | Veal cheek | Asparagus | Lavas 58
Anjou Pigeon | Beetroot | Époisses | Duck liver (Signature dish) 58
DESSERTS
Mango | Passion fruit | White chocolate | Green pepper (Signature dish) 22
Milk chocolate | Cardamom | Sea buckthorn | Yuzu 22
Pumpkin | Coffee | Chevre Peiloute | Pedro Ximenez 24
Cheese trolley & Garnishes 24


