Diner

Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.

English? See below

5 – Gangen menu du chef 115,-
6 – Gangen menu du chef 133,-

Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.

A la carte gerechten

VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN

Koud

Pompoen | Geitenbrie | Saffraan | Pedro Ximénez (Vegetarisch) 26

Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten (signatuur van de chef) 36

Ganzenlever| Pierre Robert | Wortel | Lychee 36

Warm

Langoustine | Buikspek| Ras el hanout | Schaaldierenjus 48

Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Citroenblad (signatuur van de chef) 48

HOOFDGERECHTEN

Gnocchi | Peterselie | Eekhoorntjesbrood | Artisjok (Vegetarisch) 32

Snoekbaarsfilet | Flower sprouts | Miso | Za’atar 55

Heilbotfilet | Bloemkool | Beurre Blanc | Cantharellen (signatuur van de chef) 55

Hertenrugfilet | Pastinaak | Specerijenjus | Pied du mouton 58

Anjou duif | Biet | Époisses | Eendenlever (signatuur van de chef) 58

NAGERECHTEN

Mango| Passievrucht | Wilde Rijst | Groene curry (signatuur van de chef) 22

Melkchocolade | Kardemon | Duindoornbes | Yuzu 22

Kaaswagen & Garnituren 24

English menu

5 – Course Menu du Chef 115

6 – Course Menu du Chef 133

Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 9 euros.

STARTERS & SECOND COURSES

COLD

Pumpkin | Goat brie | Saffron | Pedro Ximénez (Vegetarian) 26

Oysters | Jerusalem artichoke | Shallot | Salty vegetables (Signature dish) 36

Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee 36

WARM

Langoustine | Pork belly | Ras el hanout | Shellfish sauce 48

Eel | Pigs heel | Green herbs | Kohlrabi (signature dish) 48

MAIN COURSES

Gnocchi | Parsley | Cèpes | Artichoke (Vegetarian) 32

Pike Perch | Flower sprouts | Miso | Za’atar 55

Turbot | Cauliflower | Beurre blanc | Chanterelles (Signature dish) 55

Venison | Parsnip | Pied du Mouton | Black pudding 58

Anjou Pigeon | Beetroot | Époisses | Duck liver (Signature dish) 58

DESSERTS

Mango | Passion fruit | White chocolate | Green pepper (Signature dish) 22

Milk chocolate | Cardamom | Sea buckthorn | Yuzu 22

Cheese trolley & Garnishes 24