Diner

Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.

5 – Gangen menu du chef € 110,-
*
6 – Gangen menu du chef € 128,-

Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.

A la carte gerechten

VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN

Koud
Tomaat| Bleekselderij | Pedro Ximénez | Mosterd (Vegetarisch) 26

Dorade | Limoen | Koriander | Boemboe Bali 30

Oester | Topinamboer | Sjalot | Zilte groenten (signatuur van de chef) 36

Warm
Gnocchi | Lavas | Idiazabal | Truffel (Vegetarisch)
32

Langoustines | Tandoori | Citroengras | Kokos 48

Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Citroenblad (signatuur van de chef) 46

HOOFDGERECHTEN

Artisjok | Savooiekool | Gepekelde citroen | Bonenkruid (Vegetarisch) 36

Witte heilbot | Bloemkool | Beurre Blanc | Cantharellen (Signatuur van de chef) 55

Zeebaars | Schelpdieren | Schaaldierenjus | Venkel 55

Hollands graslam | Aubergine | Zwarte knoflook | Melous ui 55

Anjou duif | Biet | Époisses | Eendenlever (signatuur van de chef) 55

NAGERECHTEN

Rabarber | Zwarte limoen | Verveine 20

Mango | Passievrucht | Witte chocolade | Groene peper (signatuur van de chef) 20

Pure chocolade | Pecannoot | Duindoornbes 20

Kaaswagen & Garnituren 24