Om uw keuze nog spannender te maken, waardoor u meer uit onze keuken ervaart, hebben we voor u een “Menu du chef” samengesteld. Hierbij zal de Chef u gerechten van de kaart, nieuw ontwikkelde gerechten en verrassende smaakcombinaties laten proeven.
English? See below
5 – Gangen menu du chef 120
6 – Gangen menu du chef 139
Wenst u liever kaas i.p.v. een zoet dessert? Hiervoor rekenen wij een supplement van 9 euro.
*Voor wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs berekenen.
*Wij serveren gedurende het diner onbeperkt water plat/bruis voor € 5,95 per persoon.
A la carte gerechten
VOORGERECHTEN & TUSSENGERECHTEN
Curry Madras | Koolrabi | Koriander (Vegetarisch) 28
Oester | Topinamboer | Sjalot | Oesterblad 36
Ganzenlever | Pierre Robert | Wortel | Lychee (Signatuur van de chef) 36
Langoustine | Tamarillo | Saffraan | Pistache 49
Paling | Varkenshiel | Groene kruiden | Koolraap | Citroenblad (Signatuur van de chef) 48
HOOFDGERECHTEN
Gnocchi | Macadamianoot | Eekhoorntjesbrood | Artisjok (Vegetarisch) 34
Snoekbaars | Zuurkool | Gepekelde Citroen | Knolselderij 55
Tarbot | Dragon | Bloemkool | Beurre Blanc (Signatuur van de chef) 65
Hertenrugfilet | Pastinaak | Kastanje | Miso 59
Anjou Duif | Biet | Époisses | Eendenlever (Signatuur van de chef) 65
NAGERECHTEN
Mango | Passievrucht | Witte chocolade | Groene Curry (Signatuur van de chef) 22
After Eight | Munt | Chocolade | Yuzu 22
Pompoen | Koffie | Geitenkaas | Pedro Ximenez 24
Kaaswagen & Garnituren 24
English menu
5 – Course Menu du Chef 120
6 – Course Menu du Chef 139
Do you prefer cheese instead of a dessert? For this change we charge a supplement of 9 euros.
*We can charge a surcharge for changes in the menu.
*We serve unlimited water still/sparkling during dinner for € 5,95 per person.
STARTERS & SECOND COURSES
Curry Madras | Kohlrabi | Cilantro (Vegetarian) 28
Oyster | Jerusalem Artichoke | Shallot | Oyster Leaf 36
Foie gras | Pierre Robert | Carrot | Lychee (Chef’s signature) 36
Langoustine | Tamarillo | Saffron | Pistachio 49
Eel | Pork Shank | Green Herbs | Rutabaga | Kaffir Lime Leaf (Chef’s Signature) 48
MAIN COURSES
Gnocchi | Macadamia Nut | Porcini Mushroom | Artichoke (Vegetarian) 34
Pike-Perch | Sauerkraut | Pickled Lemon | Celeriac 55
Turbot | Tarragon | Cauliflower | Beurre Blanc (Chef’s Signature) 65
Venison Loin | Parsnip | Chestnut | Miso 59
Anjou Pigeon | Beet | Époisses | Foie Gras (Chef’s Signature) 65
DESSERTS
Mango | Passion fruit | White Chocolate | Green Curry (Chef’s Signature) 22
After Eight | Mint | Chocolate | Yuzu 22
Pumpkin | Coffee | Goat Cheese | Pedro Ximenez 24
Cheese trolley & Garnishes 24


