Covid-19

COVID-19 MAATREGELEN

Restaurant Monarh werkt vanzelfsprekend conform alle richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Om uw en onze veiligheid te waarborgen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

– Wij ontvangen niet meer dan 30 gasten in ons restaurant.
(UPDATE: Vanaf 1 juli ontvangen we meer dan 30 gasten in ons restaurant, onder voorbehoud van de 1,5 meter regel).

– Reserveren is verplicht.
Bij aankomst voeren we triage bij al onze gasten om er zeker van te zijn dat u en onze gasten geen risico’s lopen.

– I.v.m. de 1,5 meter regel is ons restaurantopstelling gewijzigd. Mits u met twee personen ons restaurant bezoekt, hoeft u zich aan tafel niet te houden aan de 1.5 meter afstand regel. Komt u (tot max. 4 personen) uit één huishouden? Dan hoeft dit ook niet. Wenst u dit toch wel? Geef het s.v.p. tijdens het reserveren.

– Reserveren kan online voor maximaal 4 personen. Voor reserveringen met meer dan 4 personen vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen op 013 536 5805.

– Zijn wij online volgeboekt en is het lekker weer? Neem dan telefonisch contact met ons op. De kans bestaat dat we nog een tafel vrij hebben op ons terras.

– Wij volgen strikte protocollen (intensieve hygiëne, personele, werkwijze en triage) om ervoor te zorgen dat het besmettingsgevaar voor u en onze medewerkers zo beperkt mogelijk blijft. De verantwoording blijft echter bij u als gast. Wij verzoeken u vriendelijk om geen reservering te plaatsen als u enige klachten c.q. symptomen heeft van het COVID-19 virus. De klachten zijn: Verhoging van het lichaamstemperatuur, hoesten, pijn aan de borst/longen en het verliezen van uw geur en smaak. Raadpleeg het RIVM en/of uw huisarts voor meer informatie over het COVID-19 virus.

Overname per 1-09

Beste gast, 

Wij kunnen mededelen dat wij per heden trotse eigenaren zijn van Monarh, daarmee gaat onze langgekoesterde wens in vervulling én blijft de eerste Michelinsterzaak van Tilburg geopend. 

We hopen u snel te mogen verwelkomen. 

Groeten, Paul & Ralph Kappé