Covid-19

COVID-19 MAATREGELEN

Restaurant Monarh werkt vanzelfsprekend conform alle richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Om uw en onze veiligheid te waarborgen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

– Wij ontvangen niet meer dan 30 gasten in ons restaurant.
(UPDATE: Vanaf 1 juli ontvangen we meer dan 30 gasten in ons restaurant, onder voorbehoud van de 1,5 meter regel).

– Reserveren is verplicht.
Bij aankomst voeren we triage bij al onze gasten om er zeker van te zijn dat u en onze gasten geen risico’s lopen.

– I.v.m. de 1,5 meter regel is ons restaurantopstelling gewijzigd. Mits u met twee personen ons restaurant bezoekt, hoeft u zich aan tafel niet te houden aan de 1.5 meter afstand regel. Komt u (tot max. 4 personen) uit één huishouden? Dan hoeft dit ook niet. Wenst u dit toch wel? Geef het s.v.p. tijdens het reserveren.

– Reserveren kan online voor maximaal 4 personen. Voor reserveringen met meer dan 4 personen vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen op 013 536 5805.

– Zijn wij online volgeboekt en is het lekker weer? Neem dan telefonisch contact met ons op. De kans bestaat dat we nog een tafel vrij hebben op ons terras.

– Wij volgen strikte protocollen (intensieve hygiëne, personele, werkwijze en triage) om ervoor te zorgen dat het besmettingsgevaar voor u en onze medewerkers zo beperkt mogelijk blijft. De verantwoording blijft echter bij u als gast. Wij verzoeken u vriendelijk om geen reservering te plaatsen als u enige klachten c.q. symptomen heeft van het COVID-19 virus. De klachten zijn: Verhoging van het lichaamstemperatuur, hoesten, pijn aan de borst/longen en het verliezen van uw geur en smaak. Raadpleeg het RIVM en/of uw huisarts voor meer informatie over het COVID-19 virus.